Be your own kind of beautyful

Over Beauty Salon Mystique

Wie ben ik?

Mijn naam is Ramona Creutzburg.

Als klein kind wilde ik graag kapster worden, echter met de puber jaren heb ik die toekomt laten varen en ben ik de opleiding bedrijfseconomie en bedrijfsadministratie gaan volgen.

Hierin heb ik een aantal jaren mijn werk in gedaan. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar de detailhandel. Na een aantal jaren in de winkel te hebben gestaan heb ik de overstap gemaakt naar de zorg waar ik nu de opleiding tot verzorgende IG volg.

In het verleden heb ik wel eens iemand zo uit de hand geknipt en door alle corona perikelen ben ik de kapsels van mijn partner en schoonvader gaan knippen en mijn eigen haren gaan kleuren. Hierbij ontdekte dat ik dit erg leuk vind en ben toen super enthousiast begonnen met de Vakopleiding Hairstylist. Inmiddels heb ik deze afgerond en ben ik naast mijn zorgbaan Beauty Salon Mystique begonnen.

Ook heb ik in de jaren na mijn Opleiding bedrijfseconomie en bedrijfsadministratie diverse cursussen gevolgd waaronder life coach, manicure, acrylnagels en ook wimperextensions van Everlash. En wilde weer meer gaan doen op het gebied van wimperextensions dus zodoende heb ik onlangs de cursus wimperextensions One by One gevold bij Lash Extend en ben hiervoor geslaagd.

Mijn uitgangspunt is goed luisteren naar wat uw wensen zijn over uw kapsel, wimperextensions en nagelverzorging in een persoonlijke, ontspannen en ongedwongen sfeer. Samen maken we dan het juiste kapsel of de wimpers middels extensions dat bij u past. Zodat uw salonbezoek een feestje is en uw tevreden naar huis kunt gaan.  

Ik werk alleen op afspraak.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neemt u gerust contact met mij op.

Ik hoop u snel te zien.

Groetjes, Ramona